Yes! New York krijgt een heuse ‘cookie dough’ winkel

Cookie dough. Heerlijk in de Ben & Jerry’s, heerlijk zo vanaf de beslaglepel. Echter is cookie dough in grote hoeveelheden normaal niet altijd even veilig voor de gezondheid, aangezien het beslag wordt gemaakt met rauw ei. En dat kan dan weer salmonella met zich meebrengen. De eigenaresse van de te openen winkel was echter zo fan van dit heerlijke goedje, dat ze hier iets op heeft bedacht.
Ei-vrije cookiedough
Kristen Tomlan opent volgende week de winkel ‘DŌ’ in Greenwich. Deze winkel zal volledig in het teken staan van Cookie Dough, maar dan wordt het beslag gemaakt met een gepasteuriseerd eierproduct in plaats van rauw ei. Schijn je niks van te proeven, overigens.
Assortiment
Wat je kan verwachten van het menu bij ‘DŌ’? Cake, milkshakes, ijs, koekjes en al het andere wat je cookie dough hartje begeert. Wij vinden het reden genoeg om New York wat hoger op onze wishlist te zetten.
Bron: Travel & Leisure