Recept: frambozen cheesecake wentelteefjes

Gezond de dinsdag beginnen? Nah. Lekker beginnen, daar hebben we wel zin in. Dus heb je zin om even creatief aan de slag te gaan in de keuken hebben we een makkelijke recept voor je waar je als cheesecake lover zeker van gaat houden.
Ingrediënten
- 170 gram roomkaas
- 1 theelepel vanille
- 3 eetlepels frambozen jam
- 118 ml melk
- 2 eieren
- 1/4 eetlepel kaneel
- 8 plakken brioche
- 100 gram frambozen
- banketbakker suiker voor de garnering
- ahornsiroop
- kookspray
Hoe je het maakt
- Roer de roomkaas in een mixer met de vanille totdat het glad wordt. Voeg daarna de frambozen jam hier aan toe.
- Klop in een aparte kom de melk, eieren en kaneel.
- Smeer de roomkaas mengels op vier plakken brioche. Verdeel de frambozen hier ook overheen. Leg de vier overgebleven plakken hier bovenop net als een sandwich.
- Verwarm een pan met een klein beetje kookspray. Dip de broodjes in het melk en eieren mengsel en leg ze daarna op je pan. Laat elke kant zo ongeveer 2 à 3 minuten bakken totdat het een soort goudbruin kleurtje krijgt.
- Leg ze hierna op een boord en voeg wat snufjes banketbakker suiker hier aan toe, ahornsiroop en de frambozen de je nog over hebt.
En voilà: bon appétit.
Lees ook: de koekjes voor pindakaas lovers.
Bron: Delish