Moet je proberen: zo maak je zelf Lotus Biscoff ijsjes

Ben jij net als ons ook zo’n fan van Lotus Biscoff? Dan hebben wij een mega lekker én makkelijk recept voor je! Met dit recept heb jij een handomdraai zelfgemaakt Lotus Biscoff ijsjes gemaakt.
Recept voor Lotus Biscoff ijsjes
Wie vind speculoos nou niet lekker!? Je hebt Lotus-koekjes, ijsjes, chocola en pasta. Hoewel de ijsjes in de supermarkt te vinden zijn, kun je ze ook heel eenvoudig zelf maken. Het bespaart geld en je kunt er zoveel maken als je wil. Dus je kan er alleen maar meer van genieten. Je hebt Lotus Biscoff ijsjes in een handomdraai gemaakt en je hebt er maar liefst vier ingrediënten voor nodig.
Benodigdheden
- Lotus koekjes (in zakje)
- Slagroom
- Gecondenseerde melk
- Lotus Biscoff pasta
Bereiding:
- Verkruimel de koekjes in het zakje.
- Mix 30ml slagroom en 15ml gecondenseerde melk samen. Doe dat vervolgens in het zakje en roer het goed met de verkruimelde Lotus-koekjes.
- Doe een ijs stokje in het zakje en laat het voor een paar uur in de vriezer.
- Als het ijsje is bevroren, dan smelt je wat Lotus Biscoff pasta en dip je het erin.
- Voilà! Je hebt nu je eigen Lotus Biscoff ijsjes gemaakt.
Hieronder kun je de video van het recept zien. Zo kun je kijken hoe het precies wordt gemaakt. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze niet gaan mislukken.
Dit bericht op Instagram bekijken