De nieuwste zomerhit: Frosecco is de opvolger van Frosé

We hebben de New Yorkers te danken voor de heerlijkheid die wij allemaal kennen als Frosé. En ja, inderdaad, voor iedereen die er nog niet bekend mee was, dat is inderdaad een rosé slushie (frozen rosé). Ideaal om te slurpen wanneer het buiten godsgruwelijk warm is. Maar goed, frosé was ooit verzonnen ergens in 2016 en we hebben nu de nieuwste zomerhit ontdekt: Frosecco.
Frosé is uit en Frosecco is momenteel hartstikke in en ja, ook dit is exact wat je ervan verwacht: een prosecco slushie. En wederom hebben we de New Yorkers weer te danken voor deze uitvinding. De 1 Hotel Brooklyn Bridge om precies te zijn. Samen met Ruffino Wine zijn ze een samenwerking aangegaan om de gasten van hun hotel te verzorgen van de lekkerste dorstlessers tijdens de zomerdagen.
Zo hebben ze de Frosecco Fiore met een hint van citrus en elderflower of je kan gaan voor de Frosecco Frutta wat gemaakt is in combinatie met bramen en perziken.
Wat ons betreft reden genoeg om een trip naar New York te boeken. Maar je kan het net zo goed in je eigen keuken maken natuurlijk. Hier namelijk een recept voor Frosé – hoef je alleen de rosé in te wisselen voor prosecco.
Cheers!